Otevření trhu

06.06.2009 21:11

Vážení,

 

dnes jsem se vydala na velkolepou událost, která se konala v Praze. Otevření trhu Synergy Worldwide oficiálně!

Začátek akce, byl chaotický, tak jak to někteří znají z meetingů. To také zapříčinilo, že mnozí účastníci byli ze začátku tak trochu znechuceni. Všichni se vešli a všichni se posadili a to i ti, kteří vyplnili pozvánku až v pátek večer! To bylo úžasné, protože jsem měla obavy, aby nenastala situace, kdy 1 nebo více lidí dorazí a zjistí, že nemají místo k sezení a musí stát.

V první části programu představila (Zuzana) Susanne Kupske - top poradkyně, celou Synergy znovu (tak nějak, jak to je v úvodní prezentaci na tomto webu). Potom hned následovaly příběhy lidí, kteří již užívají produkty V3 (Vitální trojky) od Synergy a to jak z České republiky tak z Německa, Anglie a USA. Většina mužů kolem padesátky, si mimochodem pochvalovala produkt ProArgi9plus, díky nemuž jsou jejich ženy spokojenější ... Dále jsme se dozvěděli účinky produktů atp.

Po přestávce jsme byli seznámeni s Williamem Martinem z Velské Británie, který je nejlepší vedoucí v Evropě (na fotografii se mnou první z leva). Vykládal nám o jeho začátcích v Synergy Worldwide, kdy oslovil 10 přátel a z těch 10 se pro spolupráci rozhodl 1, který do dnes neudělal nic. Chtěl tím říci, že neúspěchu se nesmíme zaleknout, ale musíme v to věřit a pokračovat.

O správném postoji k obchodu nám řekl Hakan E. Cetin (Týmová špička), následovali novinky a pocity Thorstena Müllera (generálního managera pro Evropu). Asi největší potěšení pro všechny bylo, když na závěr své prezentace a na závěr vysvětlování, jak vyplnit aktivační smlouvu řekl: "Normálně se platí 39,60 Euro, jako registrační poplatek. V celé Evropě je aktivační nákup 200 CV a další nákupy jsou již za 120 CV. Vy, jste vyjímka. Pro Vás, kteří zde sedíte neplatí registrační poplatek! Vy od tohoto poplatku budete osvobozeni! Váš aktivační - první nákup, nebude 200 CV, ani 160 CV, ale 100 CV! To jsme nikde v Evropě neudělali (a to je pravda, ceny a body jsem hledala na webech a nikde nebylo méně než 120 CV)!!! Následovala ohromující reakce všech lidí.

Dan Higgison (zakladatel a výkonný ředitel SynergyWorldwide) nám řekl o jeho začátku, jak zakládal společnost v Japonsku a jak se otevírali další kontinenty ...

 

Bylo toho mnoho ten den. Pan Thorsten M. nám rozdal dárky (reklamní trička, čepice ...). Web Synergy Worldwide je prý z 80 % přeložen do českého jazyka, jak se pro nás sluší a patří. Teď můžeme objednávat zboží a přesvědčovat se o účincích V3.

(Já a Susanne Kupske-Top poradkyně)

(William Martin-Pearl Executive, Já-Czech Founder Partner, Bart Woodcook -Team Elite)